HATAY / KUMLU - Kumlu Halk Eğitimi Merkezi

Nis

KUMLU HALK EĞİTİMİ MERKEZİMİZDE BAĞLAMA KURSU AÇILACAKTIR.

BAŞVURULARINIZI MERKEZİMİZDE YAPABİLİRSİNİZ.

Nis

KUMLU HALK EĞİTİMİ MERKEZİMİZDE ORYANTASYON KURSU AÇILACAKTIR.

BAŞVURULARINIZI MERKEZİMİZDE YAPABİLİRSİNİZ.

Nis

KUMLU HALK EĞİTİMİ MERKEZİMİZDE MOZAİK KURSU AÇILACAKTIR.MERKEZİMİZDE BAŞVURULARINIZI YAPABİLİRSİNİZ.

Nis

- Açık Öğretim  Lisesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.

Nis

KUMLU İLÇE EMNİYET AMİRİ YUSUF KABA ZİYARET EDİLİP POLİS HAFTASI KUTLANMIŞTIR.

KUMLU HALK EĞİTİM MERKEZİMİZDE ÇATI ONARIMI BOYA VE TADİLAT YAPILMIŞTIR

Nis

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURSU AÇILACAKTIR.BAŞVURULARINIZI EN KISA SÜREDE HALK EĞİTİM MERKEZİMİZDE YAPABİLİRSİNİZ.

Mrt

e-Sınav randevusu almayan öğrenciler için  resen atama yapılmayacaktır.

Randevu oluşturan öğrencilerin randevularında değişiklik yapılmayacaktır!

Açık Öğretim Ortaokulu 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönem e-Sınav randevu alma işlemleri 8 Şubat 2024 - 19 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Açık Öğretim Ortaokulunda kayıtlı Aktif durumda olup(Tutuklu/hükümlü öğrenciler, engelli öğrenciler ve yurt dışı programındaki öğrenciler hariç) 8 Şubat 2024 - 19 Şubat 2024 tarihleri arasında  e-Sınav randevusu almayan öğrenciler için 8 Mart 2024- 13 Mart 2024 tarihleri arasında randevu sistemi açılacaktır. e-Sınav randevunuzu öğrenci sayfanızdan, halk eğitimi merkezleri veya 444 06 32 MEBİM çağrı merkezi aracılığıyla alabilirsiniz.

Mrt

16-17 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Okulları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Sınavlarının sınav giriş belgeleri 11.03.2024 tarihinden itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim sisteminde yayımlanmaya başlanmıştır.

Öğrenciler belirtilen tarihten itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine T.C. Kimlik Numarası/Öğrenci Numarası ve şifreleri ile girerek sınav giriş belgelerini alabileceklerdir.

Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sisteminde fotoğrafı olmadığı için sınav giriş belgesini alamayan öğrenciler ise; kendilerine en yakın irtibat büroları aracılığı ile  (Halk Eğitimi Merkezleri, Yurt Dışı İrtibat Büroları, KKTC ) Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine fotoğraflarını 15.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar yüklettirdikten sonra sınav giriş belgelerini alabileceklerdir!!!

Sistemde fotoğrafı olmayan öğrenciler 15.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar fotoğrafını yüklettirdikten sonra sınav giriş belgelerini alabileceklerdir.

Şbt

KUMLU HALK EĞİTİMİ MERKEZİMİZDE 1. VE 2. KADEME OKUMA YAZMA SEVİYE TESPİT SINAVI  YAPILACAKTIR.

Ock

Şehitlerimize Allah’tan rahmet ,ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz.

Ock

KUMLU HALK EĞİTİMİ MERKEZİMİZDE MOZAİK KURSU AÇILACAKTIR. KURSA KAYIT YAPTIRMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZI MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ.

Ock

KUMLU HALK EĞİTİMİ MERKEZİMİZDE KANTİN İŞLETMECİLİĞİ KURSU AÇILACAKTIR. KURSA KAYIT YAPTIRMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZI MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ.

Ock

KIZILAY İL BAŞKANLIĞININ KURUMUMUZA YAPTIĞI ZİYARETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

AÇIKÖĞRETİM ORTAOKUL KAYITLARIMIZ BAŞLAYACAKTIR. İLGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN TAKVİME DİKKAT ETMESİNİ RİCA EDERİZ.