HATAY / KUMLU - Kumlu Halk Eğitimi Merkezi

Ock

KUMLU HALK EĞİTİMİ MERKEZİMİZDE MOZAİK KURSU AÇILACAKTIR. KURSA KAYIT YAPTIRMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZI MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ.

Ock

KUMLU HALK EĞİTİMİ MERKEZİMİZDE KANTİN İŞLETMECİLİĞİ KURSU AÇILACAKTIR. KURSA KAYIT YAPTIRMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZI MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ.

Ock

KIZILAY İL BAŞKANLIĞININ KURUMUMUZA YAPTIĞI ZİYARETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

AÇIKÖĞRETİM ORTAOKUL KAYITLARIMIZ BAŞLAYACAKTIR. İLGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN TAKVİME DİKKAT ETMESİNİ RİCA EDERİZ.

Ock

AÇIKÖĞRETİM LİSE KAYITLARIMIZ BAŞLAYACAKTIR. İLGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN TAKVİME DİKKAT ETMESİNİ RİCA EDERİZ.

Ara

İstiklâl Marşı şairimiz Mehmet Âkif ERSOY'u  saygı ve şükranla anıyoruz.

Ara

Açıköğretim Ortaokul ve Lise sınavlarına katılacak olan tüm öğrencilerimize sınavlarında kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Ara

Kumlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılacak olan KANTİN İŞLETMECİLİĞİ için yeterli şartlara sahip usta öğreticilerin Kumlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne şahsen başvuru yapması rica olunur.

Ara

Kumlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılacak olan KATI VE SIVI YAKITLI KALORİFER ATEŞÇİLİĞİ KURSU için yeterli şartlara sahip usta öğreticilerin Kumlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne şahsen başvuru yapması rica olunur.

Ara

Kumlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılacak olan motorlu taşıtlar sürücü kursu direksiyon eğitimi için yeterli şartlara sahip usta öğreticilerin Kumlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne şahsen başvuru yapması rica olunur.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Harun TÜYSÜZ'ün Kumlu Halk Eğitimi Merkezine Ziyareti

Ara

Kumlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Osmanlıca kursunun açılması planlanmaktadır. Başvuruların Öğrenim Belgesi ve Kimlik Fotokopisiyle Kumlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne şahsen yapılması gerekmektedir.

Ara

Kumlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce  Aşçılık kursunun açılması planlanmaktadır. Başvuruların Öğrenim Belgesi ve Kimlik Fotokopisiyle Kumlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne şahsen yapılması gerekmektedir.

Kas

Kurumumuzda açılması planlanan Katı ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği ve Sayacılık (UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ GELENEK EL SANATLARI)  Kursları planlanmaktadır. Kursları açmak için usta öğretici ihtiyacı vardır. İlgili kursları açmak için usta öğreticilik belgesi olan ilgililerin müdürlüğümüze müracat etmesi rica olunur.

Ekm

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde; halk oyunları kursları (büyüklere yönelik) ve bilgisayar kursu açılacaktır. Başvuru yapmak isteyenleri müdürlüğümüze bekleriz.